Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Marex Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Folie termica infrarosu
45 lei
Brand
CALORIQ
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Reduceti cheltuielile de incalzire  cu ajutorul sistemului de incalzire in pardoseala  cu Folia Termica infrarosu– asigura senzatia de confort care nu poate fi asigurata de nici un alt tip de sistem de incalzire.

Utilizand sistemul de incalzire cu infrarosu prin pardoseala cu Folia Termica dvs. veti beneficia de un confort termic deosebit la pret redus, si pe deasupra, veti utiliza un sistem curat si sanatos, fara grija intretinerii periodice.

Pe de o parte reducerea costurilor in cazul sistemului de incalzire cu infrarosu prin pardoseala, utilizat ca sistem principal de incalzire, sunt asigurate de termostate inteligente care permit reglarea temperaturii adecvate, chiar pentru fiecare zi din saptamana, si in fiecare incapere in parte.

Sistemul de incalzire cu Folia Termica este bazat pe radiatia infrarosie, ceea ce inseamna ca incalzeste intr-un mod direct obiectele si fiintele din incapere, astfel temperatura aerului paote fi redusa cu 3-4 grade, senzatia de confort termic va fi de asemenea corespunzatoare.

Este cel mai optim sistem de incalzire care corespunde si celor mai ridicate exigente calitative.

Aceasta tehnologie de varf este etalonul mondial al sistemelor de incalzire moderne.
Din Gura in Gura